Followers

Friday, 22 February 2013

My Little Khalifah - 22/1/2013

 MUHAMMAD AMEER ZAQUAN

Assalammualaikum.....

Terasa lama dah bercuti dalam menulis dalam blog mimie ni...ape tidaknya...bercuti dapat baby laaa....  so...dapur mimie ni pun on and off jerr...masak yang simple2 untuk org yang berpantang, kire dalam umah ni pon makan juga ler makanan orang yang berpantang....hihiihih


Pada 22/1/2013 tepat jam 6.49ptg, maka lahirlah anak mimie yang ke-5 ni. 3.3kg. Alhamdulillah. selamat dah. Buat masa ni pon Ameer dah genap 1 bulan baru nak 'publish' kat sini.


Sayu hati ini bile terkenangkan Ameer ditahan di wad NICU Hospital Serdang tatkala diserang demam. Meraung Ameer apabila badan si kecil ini dicucuk sana sini untuk merawat demamnya. Meraung si Ameer dan meraung juga la diri ini....huhuuhu sedeyyyy sesangat.

Now, Alhamdulillah Ameer dah sehat hendakNya. Mimie pula meraung setiap malam pabila perut meragam....pantang, jangan tak berpantang yerr....


2 comments:

Sue @ Nenie said...

Assalamualaikum..Tahniah Kak mimie...comey comey

Asyifa Mustaffa said...

Tahniah kak mimie....slamat berpantang....

Comel baby...:-)